Over ons

Transfert, al meer dan 20 jaar leverancier van kantoorbenodigdheden in de breedste zin van het woord.

Van paperclip tot papiervernietiger, van kantoorstoel tot volledig ingericht directiekantoor, bij ons bent u aan het juiste adres. Met een ploeg van 15 gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers geven we alle dagen het beste van onszelf. Van offerte tot levering, we gaan voor 100% tevredenheid.
Van bij de oprichting van ons bedrijf staan klantgerichtheid en productkwaliteit centraal: we gaan dan ook steeds voor het betere merk, ervan overtuigd dat het leveren van een goed product de basis moet zijn. Uiteraard wordt dit gekoppeld aan een scherpe prijs.

Geen aankopen via groothandel, geen onderdeel van een aankoopvereniging maar rechtstreekse aankopen bij de grootste fabrikanten uit de sector. Niet alleen zorgt dat voor de beste prijzen, het laat ons ook toe om zelf autonoom ons gamma samen te stellen zodat we u het beste product kunnen aanbieden aan de scherpste prijs.

Ook aan onze logistiek wordt veel aandacht besteed. We beschikken over een modern en ruim magazijn en houden zoveel mogelijk onze leveringen in eigen beheer (regio Antwerpen - Mechelen). Dit laatste is een weloverwogen keuze, het laat ons immers toe om zoveel mogelijk volgens uw wensen te leveren (bijv. op verschillende locaties in uw gebouw).

U kan ook steeds terecht in onze showroom (1000 m²) waar we u graag ontvangen en begeleiden in uw keuze.

Interesse in onze aanpak? Kom gerust een langs, maak een afspraak met één van onze vertegenwoordigers of test ons online. Aan u de keuze...